الرئيسية
الأبحاث العلمية
التدريس
التدرج الوظيفى
السيرة الذاتية
البحث الأكاديمى
إتصل بنا
الموقع الجديد
المجالات البحثية
chemical residues
dairy products microbiology
probiotics
الابحاث العلمية
1 -
Identification of Lactic Acid Bacteria in Raw Milk and Kariesh Cheese with Special Reference to Lactococcus garvieae (2015).
2 -
Mineral Content and Mycotoxin Level in Different Classes of Cheese Marketed in Sharkia Governorate, Egypt (2015).
3 -
Assessment of Pesticide Residues in Edible and Unhatched Chicken Eggs in Sharkia Province, Egypt (2015).
4 -
Microbiological Status of Rehydrated Infant Formula Milk Powder Versus Expressed Breast Milk for Neonates (2015).
5 -
Identification of Species Adulteration in Raw Milk and Butter Using Polymerase Chain Reaction - Restriction Fragment Length Polymorphism (2015).
6 -
Prevalence of Aflatoxin M1 in Some Milk Products Widely Consumed by Infants and Children, Marketed in Sharkia, Egypt (2015).
7 -
Assessment of heavy metals content of some types of edible eggs in Sharkia, Egypt (2014).
8 -
Detection of enterotoxigenic Staphylococcus aureus in raw milk and cream using multiplex PCR (2013).
تسجيل الدخول
دخول
2014 all rights reserved.
Zagazig University
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
شراقوة | الشرقية بين ايديك
اخبار الشرقية - شراقوة | الشرقية بين ايديك
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف